La Diputació dóna suport als municipis de l'Ebre en la promoció de les festes tradicionals de l'arròs

Del 7 al 21 de juny es faran demostracions del cultiu tradicional de l'arròs a l'Ampolla, Deltebre, Sant Jaume d'Enveja, Amposta i els Muntells

01/06/2015
Turisme
Premsa
La Diputació dóna suport als municipis de l'Ebre en la promoció de les festes tradicionals de l'arròs
La Diputació dóna suport als municipis de l'Ebre en la promoció de les festes tradicionals de l'arròs

Els municipis de l'Ampolla, Deltebre, Sant Jaume d'Enveja, Amposta i els Muntells celebren aquest mes de juny les festes tradicionals de l'arròs. Cultura, gastronomia i tradició es fusionen en aquesta celebració dedicada al cultiu tradicional de l'arròs al delta de l'Ebre.

Amb l'objectiu de difondre la cultura i la gastronomia ebrenques arreu,  la Diputació de Tarragona, a través de la marca turística Terres de l'Ebre, dóna suport a aquests municipis en la promoció de les festes tradicionals de l'arròs. La promoció es duu a terme a través del microsite www.terresdelebre.travel/festesarros, on s'inclouen de manera detallada els programes d'actes i altres informacions d'interès.

Les activitats al voltant de la plantada de l'arròs se celebraran a Amposta (7 de juny), a Sant Jaume d'Enveja, els Muntells i l'Ampolla (14 de juny), i a Deltebre (21 de juny). En paral·lel, es duran a terme els Jornades Gastronòmiques de l'Arròs a Amposta (de l'1 al 30 de juny).

Les festes tradicionals de l'arròs tenen com a objectiu la promoció de la gastronomia i dels recursos turístics ebrencs, a banda d'exhibicions de la plantada tradicional de l'arròs, el programa de les festes també inclou degustacions, música tradicional i jocs populars, activitats que serveixen per donar a conèixer les tradicions i costums del delta.

A banda de l'actualització de la site www.terresdelebre.travel/festesarros, creada l'any passat, s'han dissenyat fullets amb informació de les festes per distribuir-los a les oficines de turisme i establiments turístics de les Terres de l'Ebre, la Costa Daurada i el nord de Castelló. També es durà terme una campanya de publicitat en ràdio i una campanya de Google Adwords als mercats emissors propers de l'estat. Finalment, les festes també es difondran a les xarxes socials de la marca Terres de l'Ebre i dels respectius municipis.

La promoció conjunta dels actes programats a les diferents poblacions representa una aliança estratègica molt beneficiosa per als agents turístics, que uneixen esforços per donar a conèixer la cultura i la gastronomia de les Terres de l'Ebre.

 

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges