La Diputació millora la seguretat viària en dotze carreteres del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre

La col·locació de reductors de velocitat, passos elevats i semàfors, entre les darreres actuacions

29/05/2013
Premsa
La Diputació millora la seguretat viària en dotze carreteres del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre
La Diputació millora la seguretat viària en dotze carreteres del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre

La Diputació continua millorant la seva xarxa viària al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Una de les darreres actuacions s’ha dut a terme a la Riba (Alt Camp), on s’han instal·lat semàfors a la carretera TV-7044 al pas per la localitat, per regular el trànsit alternatiu entre els punts quilomètrics 0,700 i 1,020. Concretament, s’hi han col·locat dos semàfors de preavís i tres més a la zona d’accés al col·legi públic. La inversió ha estat de 51.974 euros, i les obres les ha efectuat l’empresa Etra Bonal.

D’altra banda, la Diputació ha construït passos de vianants elevats i reductors de velocitat en diverses travesseres de poblacions, amb el serveis complementaris: senyalització i desguàs de les aigües de pluja. Els passos elevats s’han instal·lat a la T-301 a Tivenys, a la TV-3146 a la Pineda (Vila-seca), a la TV-2042 a Masllorenç, i a la TV-3404 a Sant Jaume d’Enveja. Així mateix, s’han construït reductors de velocitat, del model “esquena d’ase” a la T-301 a Tivenys, a la TV-2006 a Aiguamúrcia, a la TV-3409 a Camarles, a la T-731, T-732 i T-734 al Molar; a la TV-7046 a la Selva del Camp, a la TV-2441 a les Pobles (Aiguamúrcia), a la TV-2441 a Santes Creus (Aiguamúrcia), a la TV-7007 a l’Espluga de Francolí, i a la TP-2045 a Masllorenç. La inversió destinada a totes aquestes obres ha estat de 136.032 euros, i les obres les ha efectuat l’empresa Selprats.

Totes aquestes actuacions a la xarxa viària de titularitat de la Diputació han representat una considerables millora per a la seguretat viària a les travesseres dels nuclis urbans corresponents. En tots els casos, la redacció del projecte i la direcció de les obres ha anat a càrrec dels serveis tècnics territorials del Servei d’Assistència al Territori de la Diputació de Tarragona. 

Galeria d'imatges