La Diputació posa en marxa un nou servei de cita prèvia per Internet per a la realització de diversos tràmits

S'hi pot accedir a través dels enllaços habilitats en els diferents webs corporatius

19/03/2021
TIC
Tarragona
Comunicació
Per ser atès al Registre General de la Diputació cal tenir cita prèvia
Per ser atès al Registre General de la Diputació cal tenir cita prèvia

La Diputació de Tarragona ha posat en marxa un nou sistema de sol·licitud de cita prèvia a través d’internet. L’Àrea de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC) ha habilitat una aplicació que permet a la ciutadania escollir, de forma telemàtica, dia i hora per realitzar diversos tràmits.

Des de fa uns dies, l’aplicació ja permet demanar cita prèvia per ser atès al Registre General del Palau a Tarragona i del Palau Climent a Tortosa; a l’Arxiu General de la Diputació per accedir a documentació i rebre informació i assessorament; al Museu d’Art Modern per fer consultes de fons de biblioteca i d’arxiu fotogràfic, i a les escoles i conservatoris i a les escoles d’art i disseny a Reus, Tortosa i Tarragona per a diversos tràmits acadèmics i administratius.

L'accés a l'aplicació es pot fer des dels enllaços habilitats en els diferents webs corporatius de la institució. Amb aquesta aplicació es vol agilitzar la gestió de cites prèvies i facilitar l’atenció i el servei que s’ofereix a la ciutadania.

Etiqueta: 
TIC
Galeria d'imatges