La Diputació promociona el turisme de les Terres de l'Ebre entre el públic francès

La institució ha organitzat una estada de periodistes de la Guide du Routard per tal que actualitzin i ampliïn dades sobre el territori.

25/06/2012
La Diputació promociona el turisme de les Terres de l'Ebre entre el públic francès
La Diputació promociona el turisme de les Terres de l'Ebre entre el públic francès

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona continua la promoció de la marca Terres de l’Ebre entre el públic francès. Una de les iniciatives en aquest sentit ha estat l’organització d’una estada de periodistes de la Guide du Routard, els quals van visitar el territori ebrenc per tal d’actualitzar i ampliar les dades sobre el Baix Ebre, el Montsià, La Ribera d’Ebre i la Terra Alta que apareixen en aquesta publicació. Amb uns 50.000 exemplars anuals, Guide de Routard Catalogne lidera actualment les vendes de guies de turisme sobre Catalunya a França. Cal destacar que gairebé el 70% dels francesos que visiten Catalunya utilitza una guia de turisme per informar-se’n. Els periodistes d’aquesta publicació han visitat les coves de Benifallet, els abrics de l’ermita d’Ulldecona i els espais de la Batalla de l’Ebre, entre altres indrets del territori.

D’altra banda, l’operador francès Espanaclic.com (grup Travelfactory) s’ha desplaçat a les Terres de l’Ebre per conèixer-ne de primera mà l’oferta d’allotjament. Aquest operador, amb qui es va contactar en la darrera promoció del Patronat de Turisme de la Diputació a Bordeus, està especialitzat en turisme familiar, i ofereix hotels, càmpings i vil·les. L’empresa, que ja ofereix establiments a Terres de l’Ebre, en vol augmentar l’oferta. Així mateix, i atès el seu gran interès per aquest territori, crearà un apartat específic dedicat a les Terres de l’Ebre al seu web. L’operador ha visitat aquests dies Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, Deltebre, l’Ampolla i l’Ametlla de Mar.

Totes dues accions promocionals s’han portat a terme amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme, de la Generalitat. Després de l’Estat espanyol, França és el principal mercat emissor de turistes a les Terres de l’Ebre.

Galeria d'imatges