La Diputació promociona l'oferta de cicloturisme de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre en premsa especialitzada i blocs internacionals

En col·laboració amb l'Agència Catalana de Turisme i municipis i empreses del territori

22/09/2015
Turisme
Tarragona
Comunicació
Visita als pobles de l'interior
Visita als pobles de l'interior

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, conjuntament amb l'Agència Catalana de Turisme, ha promocionat el cicloturisme de carretera i de bicicleta de muntanya a la revista holandesa Maruva, representants de la qual han visitat la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre per conèixer diferents itineraris on practicar aquest esport. En un altra acció promocional, el Patronat ha incidit en l'apartat dels blocs especialitzats en cicloturisme, i ha convidat alguns dels blocaires més destacats a escala internacional per tal que coneguin aquest territori.

En el cas de la revista Maruva, els reporters no només han conegut rutes de cicloturisme de carretera o de muntanya, sinó també l'oferta turística complementària: cultura, gastronomia, enoturisme, activitats nàutiques... Els programa de visites ha inclòs espais com Horta de Sant Joan, Santa Bàrbara, Benifallet, l'Ametlla de Mar, Cambrils, la Mussara (Vilaplana), Siurana (Cornudella), Falset o la cartoixa d'Escaladei (la Morera de Montsant). La revista Maruva ha assenyalat que el recorregut per la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre els ha sorprès gratament: "La combinació de mar i muntanya i l'excel·lent estat dels itineraris i rutes són de gran interès per als nostres lectors". La revista publica cinc números l'any. El seu públic objectiu el formen persones que busquen unes vacances actives. Es tracta d'un client que viatja fora de temporada, en grups d'amics o en equip, amb una estada mitja d'una setmana. Aquest turista busca establiments d'allotjament especialitzats en el producte i, sobretot, on el paisatge i els itineraris siguin atractius i no massificats. L'estada dels reporters ha comptat amb la col·laboració de les empreses especialitzades Cycling Costa Daurada i Pedals del Priorat, a més de l'hotel-Apartaments Cambrils Park.

Difusió també a les xarxes
D'altra banda, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i l'Agència Catalana de Turisme han convidat blocaires especialitzats en cicloturisme, pertanyents a destacats blocs de referència i amb una àmplia projecció internacional: Ordinary Cycling Gir, Tiki Chris, Emily Luxton Travels, Bikes and Stuff, London Cyclist, The Girl Outdoor, Vicky Flip Flop Travels, i Heel in My backack. Els blocaires han visitat diferents itineraris de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre.

Igual que en el cas de la revista holandesa, han conegut de prop altres aspectes turístics del territori, com cultura i patrimoni, gastronomia, enoturisme o avistament d'ocells. Així, han visitat el monestir de Poblet (Vimbodí i Poblet), Montblanc, el Pinell del Brai, la Via Verda de les Terres de l'Ebre i el Parc Natural del Delta de l'Ebre.

L'estada dels blocaires ha comptat amb la col·laboració de la Ruta del Cister, l'oficina de Turisme de Montblanc, l'empresa d'activitats Esgambi i l'allotjament Lo Mas de la Cuixota.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges
  • Visita als pobles de l'interior