La Diputació promou l'enoturisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre a la International Wine Tourism Conference, a la ciutat francesa de Reims

Ha aplegat més de 250 professionals i experts del sector procedents de més de 40 països

13/04/2015
Turisme
Premsa
Priorat
Priorat

El Patronat de Turisme de la Diputació ha participat a la setena edició de la International Wine Tourism Conference, que ha tingut lloc a la ciutat de Reims, a la regió francesa de Champagne. Es tracta de la trobada professional més destacada de l’enoturisme a escala internacional. Aquesta setena edició ha aplegat més de 250 professionals i experts del sector procedents de més de 40 països. S’ha comptat amb un extens programa de conferències a l’entorn de la comunicació, la promoció, la gestió, la fidelització de clients, la creació de producte i els segells de qualitat del sector.

Des del Patronat de Turisme de la Diputació s’ha donat a conèixer l’oferta enoturística de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre, amb trobades amb operadors turístics i agències de viatge de Rússia, Eslovàquia, Bèlgica, Suècia, Gran Bretanya, Estats Units, Filipines i Alemanya, els quals han mostrat un gran interès en les destinacions i l’oferta a l'entorn del món del vi, la cultura i la gastronomia de la demarcació de Tarragona. El Patronat de Turisme de la Diputació emmarca la participació en aquest esdeveniment en l’estratègia de suport a la comercialització del producte enoturisme, juntament amb la seva oferta complementària.

La cloenda de la International Wine Tourism Conference ha comptat amb la presència del director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, qui ha confirmat la voluntat de portar a terme la vuitena edició d’aquest esdeveniment a Catalunya, coincidint amb l’any de la gastronomia i l’enoturisme.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges
  • International Wine Tourism Conference