La Diputació referma el seu suport al corredor ferroviari del Mediterrani

Durant una trobada amb el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona.

25/04/2012
La Diputació referma el seu suport al corredor ferroviari del Mediterrani
La Diputació referma el seu suport al corredor ferroviari del Mediterrani

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha refermat el suport de la institució supramunicipal a la construcció del corredor ferroviari del Mediterrani, en considerar que aquesta infraestructura és molt necessària per al desenvolupament econòmic i social del territori. Així ho ha posat de manifest durant la recepció a representants del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, encapçalats pel seu president, Santiago Crivillé. Durant la trobada, al Palau de la Diputació, el president del col·legi professional ha detallat a Josep Poblet el manifest que van signar conjuntament nou col·legis d’enginyers tècnics de les comarques de Tarragona.


Aquest document posa de manifest que el corredor “esdevé imprescindible per fomentar la competitivitat del mercat únic europeu perquè dotarà la xarxa de ports mediterranis espanyols, així com els diversos polígons industrials afectats per l’actual situació de crisi, d’una enorme accessibilitat ferroviària per al transport de mercaderies”. Altres territoris de l’Estat preveuen fer manifestos en el mateix sentit.


Per al president de la Diputació, el corredor representa la generació de valor afegit i obre expectatives i possibilitats de futur. Per això, aposta per tal que aquesta infrastructura “necessària i de futur” se situï a l’entorn del Mediterrani, posant de relleu que “rellançarà el dinamisme i reforçarà la funció motora de l’activitat econòmica del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre”.

Galeria d'imatges