La Figuera millora el seu enllumenat públic amb el Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona

Les obres han permès renovar l'enllumenat al Camí dels Dipòsits, a la carretera T-730 i al Camí del Cementeri d'aquest municipi del Priorat

04/08/2017
Infraestructures
Les obres de millora s'han materialitzat a través dels ajuts del Pla d'Acció Municipal
Les obres de millora s'han materialitzat a través dels ajuts del Pla d'Acció Municipal

La Diputació de Tarragona ha impulsat la millora de l'enllumenat públic de la Figuera amb algunes actuacions que s'han materialitzat a través del Pla d'Acció Municipal (PAM). A més de l'aportació econòmica, la Diputació també ha estat l'encarregada de la redacció de tot el projecte i de la direcció de les obres. Aquests treballs completen l'actuació global que s'ha dut a terme en els últims anys en aquest municipi del Priorat i que han permès renovar el conjunt de la instal•lació de l'enllumenat públic, guanyant en eficiència, oferint més il•luminació als veïns amb un menor consum d'energia, i minimitzant el risc d'apagades o avaries.

En concret, aquests treballs van començar el maig de l'any passat i han suposat la renovació de la instal•lació elèctrica del Camí dels Dipòsits, incloent-hi 15 columnes de fosa amb fanal clàssic; el soterrament dels trams de la xarxa d'enllumenat públic des del quadre general a la cooperativa; la reposició d'un tram de cablejat elèctric aeri adequat a la normativa vigent a la carretera T-730, i la renovació de 6 fanals clàssics i el soterrament i reposició del cablejat elèctric al Camí al Cementeri.

Les obres han tingut un cost de 49.267,15 d'euros, dels quals 37.094,24 euros han estat aportats pel Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona i, la resta, 12.171,68 euros, per l'Ajuntament de La Figuera. Aquestes actuacions formen part de la tercera fase d'un projecte que ha permès renovar des del 2010 l'enllumenat públic a tot el municipi. A través d'actuacions com aquestes, la Diputació vetlla per la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i fomenta el desenvolupament equilibrat i sostenible als municipis de la demarcació.

Etiqueta: 
PAM
Galeria d'imatges