La guanyadora de la Marathon des Sables, Ragna Debats, porta les Terres de l'Ebre a la cursa de resistència més important del món

La corredora ha comptat amb el patrocini del Patronat de Turisme de la Diputació

17/04/2019
Diputació
Tarragona
Comunicació
La corredora amb la medalla d'or
La corredora amb la medalla d'or

L'atleta del Club La Cameta Coixa de Miravet, Ragna Debats ha estat la guanyadora de la cursa de resistència més important del calendari mundial d'atletisme, la Marathon des Sables. La corredora ha portat el nom de les Terres de l'Ebre a una de les curses de resistència més mediàtiques, dures i reconegudes del món, a través del patrocini del Patronat de Turisme de la Diputació. En aquesta 34a edició, la cursa ha comptat amb sis etapes i un total de 250 quilòmetres que han transcorregut pel desert del Sahàra.

Debats va fer-se amb el triomf amb un temps final de 22:33:36 hores, dues hores per davant de la següent classificada. La corredora va participar l'any 2017 en la campanya de promoció impulsada pel Patronat de Turisme de la Diputació #josocTerresdelEbre a través de vídeos protagonitzats per persones amb vincles a les Terres de l'Ebre que explicaven les seves vivències, els sentiments que els despertava el territori. En el cas de la Ragna, s'hi destacaven les característiques, bones condicions i diversitat de paisatge, idònies per a fer esport gaudint de la natura. La corredora té un estret vincle amb aquest territori on ha viscut i on continua realitzant entrenaments, preparació física i competicions.

L'atleta amb una llarga trajectòria de triomfs en curses de muntanya i skyrunning comptava amb l'esponsorització del Patronat de Turisme, Terres de l'Ebre en aquesta aventura pel desert que ha finalitzat amb la victòria de la corredora.

Enllaç del vídeo:https://www.youtube.com/watch?v=GNx0UZiTgyk

Galeria d'imatges
  • Ragna Debats, després de la cursa
  • L'atleta Ragna Debats, durant la cursa