La Jove Orquestra Simfònica de la Diputació actuarà aquest cap de setmana a Amposta i Tarragona

Està formada per una setantena d'alumnes dels Conservatoris de Música de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa

14/07/2015
Premsa
Actuació de la Jove Orquestra Simfònica Diputació
Actuació de la Jove Orquestra Simfònica Diputació

La Jove Orquestra Simfònica de Tarragona, formada per una setantena d'alumnes dels Conservatoris de Música de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa, actuaran aquest cap de setmana a Amposta i Tarragona. Aquests recitals seran el punt final a una setmana de convivència en una casa de colònies a Rasquera, on han preparat el repertori conjuntament.

Es tracta de l'11ena edició d'aquest projecte pedagògic, que els centres d'educació musical impulsen com a complement pedagògic al curs escolar, ja que fomenta el treball en equip i l'esforç col·lectiu entre alumnes de música del Camp de Tarragona  i les Terres de l'Ebre.

La Jove Orquestra Simfònica, comptarà amb Rubén Gimeno, director titular de l'Orquestra Simfònica del Vallès des de la temporada 2009/10, com a director convidat, i interpretarà obres representatives del repertori orquestral: la simfonia "Londres", de Joseph Haych, i la segona de les suites de "L'Arléssiene", de Georges Bizet. Els concerts són d'entrada lliure amb aforament limitat a la capacitat del recinte.
-Amposta 18 de juliol a les 19 hores
   Auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta
-Tarragona  19 de juliol a les 19 hores
   Auditori Diputació

Etiqueta: 
Música
Galeria d'imatges