La presidenta de la Diputació de Tarragona dona el tret de sortida a la Festa Major de Vilallonga del Camp

Noemí Llauradó s’ha adreçat als veïns i veïnes del municipi, pronunciant el pregó que ha inaugurat oficialment la Festa Major de Sant Abdon i Sant Senén

02/08/2021

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha participat a la Festa Major de Vilallonga del Camp pronunciant-ne el pregó. Ha estat aquest divendres a la Plaça de l'Església i amb els veïns asseguts, per tal de poder gaudir de la festa respectant les mesures de prevenció donada la situació epidemiològica. Tal com ha afirmat Llauradó "no hem d'abaixar la guàrdia perquè la Covid-19 encara continua a l'ordre del dia" i ha afegit que "les ganes de festa no són incompatibles amb la prudència".

Després de pronunciar el pregó i signar el llibre d'honor a l'ajuntament, la presidenta de la Diputació, acompanyada de l’alcaldessa de Vilallonga del Camp, Gemma Benaiges i del diputat de cultura de la institució, Joan Josep Garcia, s'ha desplaçat fins al carrer de Sant Josep per descobrir la placa commemorativa del nomenament del metge, polític i agrònom vilallonguí Josep Mestres i Miquel com a fill il·lustre de la població. Tot seguit, al Museu Pere Virgili de Vilallonga, ha inaugurat la Sala Josep Mestres i Miquel, un espai que s'ha reformat recentment amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Durant la seva intervenció, Noemí Llauradó ha posat en valor "totes les entitats de caire social i cultural que contribueixen a fer de Vilallonga un municipi especialment viu i dinàmic" tot recordant que “la cultura esdevé una prioritat per a la Diputació de Tarragona”. Els assistents al pregó han pogut gaudir de l'actuació dels Grallers i Timbalers de la Colla Gegantera de Vilallonga del Camp.

Galeria d'imatges