La presidenta de la Diputació de Tarragona dona el tret de sortida a la Festa Major de la Nou de Gaià

Després de fer una visita pel municipi, Noemí Llauradó s’ha adreçat als veïns del municipi aplegats als Jardins el Cercat pronunciant el pregó que ha inaugurat oficialment la Festa Major de Santa Maria Magdalena

23/07/2021
Diputació
La Nou de Gaià
Comunicació
Festa Major a la Nou de Gaià
Festa Major a la Nou de Gaià

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha participat a la Festa Major de la Nou de Gaià pronunciant-ne el pregó. Ha estat aquest dijous als Jardins el Cercat i amb els veïns asseguts, per tal de poder gaudir de la festa respectant les mesures de prevenció donada la situació epidemiològica. Com ella mateixa ha comentat ‘les ganes de festa no són incompatibles amb la prudència, del tot necessària per allunyar el virus’.

Abans de fer el pregó la presidenta de la Diputació, acompanyada de l’alcaldessa de la Nou de Gaià, Josepa Figueras, i membres de la corporació municipal, s’ha atansat a diversos espais del municipi. A l’ajuntament, ha signat el llibre d’honor i després ha visitat el castell, la biblioteca i el mirador.

Durant la seva intervenció, Noemí Llauradó ha posat en valor el ‘ric i dinàmic teixit associatiu i cultural de la Nou de Gaià, teniu una biblioteca formidable i programeu esdeveniments culturals al llarg de tot l’any. Considereu la cultura com un actiu essencial per al vostre desenvolupament com a poble’, tot recordant també que ‘la cultura esdevé un dels eixos estratègics de la Diputació de Tarragona. Així ho evidencia el nostre suport constant als ajuntaments, a les entitats o als grups culturals o festius que formen part del nostre e-catàleg de programacions culturals’.

Etiqueta: 
Pregó
Galeria d'imatges
  • Visita a la Nou de Gaià
  • Visita a la Nou de Gaià
  • Visita a la Nou de Gaià
  • Pregó a la Nou de Gaià