La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, visita l’Ajuntament de Vila-seca

També ha visitat el Conservatori Municipal de Música per conèixer com es treballa en aquest centre de referència de l’ensenyament musical amb qui la Diputació té un conveni

05/03/2020
Municipi
Vila-seca
Comunicació
La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, signa el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Vila-seca
La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, signa el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Vila-seca

Aquest matí la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, acompanyada del diputat de cultura, Joan Josep Garcia, ha visitat l’Ajuntament de Vila-seca, on ha estat rebuda per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i diversos membres de la Corporació Municipal.

La presidenta, que ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament, ha mantingut també una trobada amb els representants municipals per tal de conèixer diversos temes amb els quals la Diputació de Tarragona manté estreta col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-seca. De fet, Llauradó ha destacat la importància del municipi “com a motor del Camp de Tarragona, tant per la seva posició estratègica i la força en sectors com la logística, el turisme, el comerç i l’agricultura, com per la seva força social i institucional que l’empeny i l’acompanya”.

Durant el matí,  també han visitat el Conservatori Municipal de Música de Vila-seca, amb qui la Diputació de Tarragona té un conveni de col·laboració amb l’objectiu de potenciar l’ensenyament musical per a la ciutadania de la demarcació. De fet, la Diputació té tres centres d’educació musical a Tarragona, Reus i Tortosa que, juntament amb el de Vila-seca formen joves músics d’entre 5 i 18 anys de la demarcació.

La presidenta del Patronat Municipal de Música, Àngels Poblet; el director del Conservatori, Josep Solórzano, així com altres membres de l’equip directiu del Conservatori vila-secà han rebut la comitiva i els acompanyat en la visita a les instal·lacions del conservatori que enguany commemora el seu 40 aniversari.

 

Galeria d'imatges
  • La presidenta Noemí Llauradó amb l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura
  • Visita Ajuntament Vila-seca
  • Visita Conservatori Vila-seca
  • Visita Conservatori Vila-seca 2
  • Visita Conservatori Vila-seca 3