La Taula Estratègica de l'Aeroport de Reus anuncia un 17% més d'oferta de places d'arribada per a aquest estiu

La Diputació de Tarragona forma part d'aquest ens interadministratiu de promoció de l'aeròdrom de la Costa Daurada

12/05/2016
Turisme
Reus
Comunicació
Un moment de la reunió. Foto: Dpmt. Territori i Sostenibilitat Generalitat
Un moment de la reunió. Foto: Dpmt. Territori i Sostenibilitat Generalitat

La Taula Estratègica de l'Aeroport de Reus, ens interadministratiu de promoció d'aquesta instal·lació, preveu un increment del 17% en el nombre de places ofertes aquest estiu, amb més de 122.000 seients nous a la venda, de manera que aquest any s’arribaran a 831.492 places. Aquest increment respon, sobretot, a l’ampliació de les rutes aèries que operen amb el Regne Unit. Aquesta és una de les novetats que s'han donat a conèixer en la darrera reunió de l'ens, que ha tingut lloc a Reus, amb la participació de Martí Carnicer, president del Patronat de Turisme de la Diputació, i d'Octavi Bono, director d'aquest ens turístic. També s'ha apuntat que s'està treballant per tal que l'aeroport reusenc aculli alguna gran fira de l'aviació.

Així, la companyia Jet2.com, que comercialitzava 90.000 places, d’ara endavant en disposarà de 140.000. Una ampliació que es produeix avançant un mes l’inici dels vols i allargant la campanya d’estiu fins a finals d’octubre. També posaran a la venda més bitllets les companyies Thomas Cook, que augmentarà l’oferta un 17%, amb 25.000 places noves, i TUI UK & Ireland, que aquest estiu posarà a disposició dels usuaris 12.000 seients més. Una altra de les novetats és l’arribada de dos operadors nous: Thomas Cook Belgium, que realitzarà la ruta Reus-Brussel·les (Zaventem), i Sunweb, que durant els mesos de juliol i agost volarà des d’Amsterdam. En aquest cas a través de paquets turístics. Pel que fa a Ryanair la companyia també incrementarà un 7% el nombre de places programades entre abril i octubre gràcies a l’augment de l’oferta a Cork (Irlanda) –que s’oferirà durant tres mesos en lloc de dos- i a la recuperació de les rutes a Liverpool, Bristol i Glasgow, que l’any passat no van operar i que enguany ho faran de juny a setembre.

Des de la celebració de la darrera Taula Estratègica, al novembre, els seus responsables han mantingut contactes amb 38 companyies, amb 15 de les quals s’han trobat durant la celebració de la fira Routes Europe, que es va celebrar l’abril a Cracòvia.

La Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus està integrada per la Generalitat de Catalunya; la Diputació de Tarragona; l’Ajuntament de Reus; l’Ajuntament de Tarragona; l’Ajuntament de Salou; l’Ajuntament de Cambrils; l’Ajuntament de Vila-seca; la Cambra de Comerç de Reus; la Cambra de Comerç de Tarragona, i la Cambra de Comerç de Valls. També participen de les trobades: AENA-Reus, la subdelegació del Govern de l’Estat i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges