La travessera principal de la Pobla de Montornès, reformada i millorada per la Diputació de Tarragona

El president de la Diputació, Josep Poblet, ha inaugurat aquest divendres el condicionament d'aquesta via

21/07/2017
Xarxa Viària
La Pobla de Montornès
Comunicació

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha inaugurat aquest divendres la reforma i millora de la travessera principal de La Pobla de Montornès. Aquestes obres, que van començar l'octubre de l'any passat, han consistit en dues actuacions diferenciades: el condicionament de la via urbana que travessa el municipi (T-210) i de la via interurbana que li dona continuïtat (T-211).

Entre els treballs que s'hi han realitzat, hi destaquen la instal·lació de cinc reductors de velocitat tipus pas de vianants a la zona urbana de la travessera (T-210) i l'arranjament i la construcció de diversos trams de vorera amb l'objectiu de millorar la seguretat i la mobilitat. Pel que fa al tram interurbà (T-211), s'ha executat un vial per a bicicletes i vianants al costat esquerre de la carretera des de la sortida del pont del ferrocarril fins a la intersecció del cementiri, on connecta amb el vial existent que arriba fins a la urbanització El Castell de Montornès.

A més, en tot el tram de la travessera s'ha reforçat el ferm, s'ha millorat el drenatge amb buneres i canonades que desguassen a la riera o en col·lectors de pluvials ja existents; s'ha realitzat l'abalisament, i s'han renovat tant les barreres de seguretat com la senyalització vertical i horitzontal. Aquestes obres realitzades per la Diputació de Tarragona i que han comptat amb una inversió de 346.075 euros suposaran una millora en l'accessibilitat al municipi, prioritzant la seguretat vial dels usuaris i garantint la sostenibilitat ambiental.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha estat l'encarregat d'inaugurar la reforma de la travessera aquest divendres, juntament amb l'alcalde de la Pobla de Montornès, Josep Maria Santamaria; el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid; el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Josep Masdeu i els diputats Joan Olivella i Montse Carreras.

Etiqueta: 
Carreteres
Galeria d'imatges