L'Ajuntament de Vallmoll millora el nucli antic amb el Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona

Comencen les obres de reurbanització dels carrers Ponent, Doctor Riu, Sant Magí i de la Travessera de Sant Magí, finançades per la Diputació i l'Ajuntament

13/06/2018
Diputació
Vallmoll
Comunicació
Obres de la millora de carrers del nucli antic a Vallmoll
Obres de la millora de carrers del nucli antic a Vallmoll

L'Ajuntament de Vallmoll ha iniciat les obres de millora dels carrers Ponent, Doctor Riu, Sant Magí i de la Travessera de Sant Magí. La reforma d'aquestes vies respon a la tercera fase del projecte que pretén renovar el nucli antic d'aquest municipi i està finançada per l'Ajuntament de Vallmoll i pel Pla d'Acció Municipal (PAM) 2017 de la Diputació de Tarragona.

Les obres previstes en aquesta fase consistiran en la pavimentació dels carrers sense desnivells. També es substituirà la xarxa d'abastament d'aigua, es col·locaran embornals per a la recollida d'aigües pluvials i es soterraran els creuaments de carrer de la xarxa d'enllumenat públic.

La millora d'aquests carrers suposa una inversió de 251.686,15 euros i ha comptat amb un ajut del PAM 2017 de la Diputació de Tarragona de 155.924 euros. El Pla D'Actuació Municipal preveu injectar més de 80 milions d'euros a municipis i a entitats descentralitzades del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre al llarg del període 2017-2020. Aquestes ajudes tenen com a objectiu ajudar-los a fer realitat nous projectes i a sufragar les despeses corrents.

 

Etiqueta: 
PAM
Galeria d'imatges