L'eina tecnològica 'Mòdul de Funció Interventora' de la Diputació ha estat guardonada amb un accèssit en el Premi CCIL de Control Intern Local

El premi ha estat lliurat en el marc del I Congrés de Control Intern Local, un espai de reflexió i debat sobre la funció interventora de l'estat, celebrat a la Diputación de Badajoz els dies 3 i 4 d'octubre.

04/10/2019
Comunicació
Congrès Control Intern
Congrès Control Intern

El Mòdul de Funció Interventora de la Diputació ha estat guardonat amb un accèssit en el Premi CCIL 2019 de Control Intern Local, convocat per Wolters Kluwer i el Comité Organitzador del I Congrés de Control Intern Local, que s'ha celebrat a la Diputación de Badajoz. L'Àrea d'Intervenció de la Diputació ha obtingut un reconeixement pel desenvolupament d'aquesta eina,  una aplicació web que permet als ens locals una fiscalització àgil, eficaç i automatitzada.

Aquest premi reconeix les millors pràctiques centrades en metodologies de control intern. S’ha destacat l’evolució conceptual, operativa i tecnològica del projecte que, a més de desenvolupar el mòdul tecnològic amb recursos propis, l’ha fet extensiu als ens locals de la demarcació, com un servei d’assistència de la funció interventora.

L’interventor de la Diputació, Tomàs Carbonell, ha presentat el Mòdul en el decurs del congrés i ha estat l’encarregat de recollir aquest guardó, en nom de la Corporació.

El reconeixement també es fa extensible a totes les unitats que han participat a què el MFI sigui una eina eficaç, pràctica i de gran utilitat, no tan sols per a la Diputació de Tarragona, sinó també per a tots els ajuntaments de la demarcació que en facin ús.

Etiqueta: 
Premis
Galeria d'imatges