L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa impartirà durant el primer trimestre del 2021 una vintena de cursos monogràfics i especialitzats

Conservació i restauració, cal·ligrafia i lettering, podcasts, fotografia, ceràmica o pintura són només algunes de les propostes que inclou el programa de l’escola per al primer trimestre de l'any. El període de matrícula s'obrirà l'11 de gener

28/12/2020
Educació
Tortosa
Comunicació
Escola d'Art de Tortosa
Escola d'Art de Tortosa

 

L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa impartirà durant el primer trimestre del 2021 una vintena de cursos monogràfics i especialitzats. Es tracta d'una àmplia oferta formativa que combinarà el format presencial i online i que ofereix propostes molt diverses que van des de la conservació de metalls fins al curs de ràdio cos i escriptura, passant per la il·lustració o el dibuix (podeu consultar el programa complet en el document pdf adjunt). A banda dels cursos impartits per l'equip docent del centre (que es repeteixen cada trimestre) també s'oferiran un total de 13 cursos a càrrec de professionals externs. Aquesta primera setmana (de l'11 al 17 de gener) només s'iniciaran els cursos de format virutal a l'espera de com evolucionen les dades epidemiològiques.

El període de matrícula s'obrirà l'11 de gener. Als nous alumnes de l'escola se’ls atendrà amb cita prèvia (hauran de trucar al 977 44 41 63 o enviar un mail a l'adreça eadtortosa@dipta.cat) Els alumnes que ja hagin cursat anteriorment algun monogràfic i/o cicle podran formalitzar la matrícula des de casa (via telefònica o correu electrònic).

 

Especialització i professionalització

El passat mes de setembre l'Escola d'Art de Tortosa va encetar el curs 2020-2021 amb l'ampliació de la seva oferta formativa a nivell d'especialització i professionalització. Aquest segon trimestre del curs el centre impartirà més d'una vintena de tallers monogràfics i cursos especialitzats d'art, cultura i conservació, a més del Cicle de Formació de Grau Superior (CFGS) de Modelisme i Matriceria Ceràmica, impulsat conjuntament amb l'Institut de l'Ebre des de l'any 2019. D’altra banda, l’Escola té previst iniciar, a partir del mes de febrer, un programa gratuït de xerrades i de formació que es durà a terme els dimarts a les 19 h sota el títol: “Dimarts oberts”.

El programa de l’Escola d’Art de Tortosa per al curs 2020-21 s’emmiralla en la cultura visual actual i ofereix un ampli ventall de monogràfics teòrics i pràctics de belles arts, arts visuals i digitals, conservació i restauració i cultura, que responen a inquietuds, necessitats i motivacions del present. Les propostes formatives tenen diferents durades i formats presencials, semi-presencials i online.

Un centre de referència a la demarcació

Amb més de 65 anys d'història, l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa ofereix una programació estable i formació professionalitzadora, sensibilitzadora i oficial, a més de ser un agent dinamitzador d'art cultural a la demarcació. El centre es dirigeix a un públic plural: alumnat, docents, artistes, professionals de l’art, cultura i el patrimoni, indústria cultural, ajuntaments i entitats amb inquietuds per aprendre i per fomentar la crítica i la innovació.

Galeria d'imatges