L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa inicia un cicle d'activitats artístiques amb el taller familiar "A pastar fang!"

Aquesta proposta pedagògica s'emmarca en el programa de sensibilització artística que l'Escola d'Art posa en marxa aquest curs 2019-20 amb l'objectiu d'apropar l'art a un ampli ventall de públics

02/10/2019
Educació
Tortosa
Comunicació
fang
fang

L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa inicia aquest mes d'octubre el taller "A pastar fang"!, una activitat artística pensada per a gaudir en família i treballar la manipulació d'aquest material d'una forma dinàmica i original. El curs, que impartirà l'escultora Berta Esteve, s'adreça a petits creadors d'entre 5 i 13 anys d'edat, que hauran d'anar acompanyats d'un creador major d'edat.

"A pastar fang!" s'adreça al públic familiar i tindrà lloc els dies 11 i 25 d'octubre, 8 i 22 de novembre i 13 i 20 de desembre, un total de 6 sessions de dues hores cadascuna (de 17.30 a 19.30 h) que serviran per crear tàndems de treball i apropar els participants a la creació tridimensional a partir del fang. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a través del telèfon 977 444 163, del mail eadtortosa@dipta.cat o el web www.dipta.cat/eadtortosa. El preu de la matrícula per a dues persones és de 96 euros i tot el material està inclòs en el preu.

A través del programa de sensibilització artística l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa vol obrir les seves portes a diferents perfils de públic i fer-los arribar valors i coneixements a través de les diferents disciplines artístiques.

Galeria d'imatges