L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa reobre l’exposició de joieria artística ‘The garden of delights’ de la dissenyadora Raluca Buzura

La mostra, que es va haver de suspendre al març a causa de l’estat d’alarma derivat de la covid19, es podrà visitar del 16 d'octubre al 21 de novembre. L'aforament serà del 50% i l'espai expositiu complirà totes les mesures de seguretat

07/10/2020
Cultura
Tortosa
Comunicació
peça de l'exposició de Raluca Buzura
peça de l'exposició de Raluca Buzura

 

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa reobre el proper 16 d’octubre l’exposició de joieria artística “The garden of delights”, de la dissenyadora Raluca Buzura. La mostra, que es va haver de suspendre el passat mes de març a causa de la situació extraordinària derivada de la covid19, es reobre ara al públic fins al proper 21 de novembre amb el següent horari: de dilluns a divendres de 10 a 20 h i dissabte de 18 a 20 h. L'aforament serà del 50% i l'espai expositiu complirà totes les mesures necessàries per garantir la salut i la seguretat dels visitants. “The garden of delights” compta amb una quarantena de peces de joieria de porcellana, una de les quals de grans dimensions, i incorpora joies dissenyades per a la casa Lladró. 

Buzura va néixer a Tasnad (Romania) i ha realitzat el grau i el màster de ceràmica-vidre-metall a la Universitat d’Art i Disseny a Cluj-Napoca. L’autora, veïna del nucli antic de Tortosa, vol aproximar el públic amb l’art, presentant una varietat de formes i idees estètiques que trenquen amb les joies de la zona de sèrie. Raluca Buzura tradueix la seva experiència personal en joies de porcellana i aposta per mostrar que la joia es pot considerar una obra d’art per si mateixa.

En el marc d’aquesta exposició, que es podrà visitar a l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa, tindran lloc dues activitats complementàries: la xerrada sobre les tècniques i el procés de creació de l’autora, prevista per al proper 22 d’octubre a les 18.30h al Claustre de l'escola (en directe i també en streaming) i el Taller amb l’artista Raluca Buzura previst per als dies 26, 27 i 28 d’octubre i 2 i 3 de novembre (curs de 20h. Cost 120 euros, places limitades).

Entre els assistents a l'exposició se sortejarà una joia de l'artista. Es podrà participar al sorteig a través d’Instagram i també omplint un formulari a la consergeria del centre. Podeu consultar les instruccions per participar-hi al perfil d'instagram de l'escola: @escoladartdetortosa.

 

 

 

 

Galeria d'imatges
  • peces de l'exposició de Raluca Buzura
  • peces de l'exposició de Raluca Buzura
  • peces de l'exposició de Raluca Buzura