L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus capgira l’horari amb les ‘V Jornades Musicals’

Les jornades tindran lloc al llarg d’una setmana, del 3 al 7 de febrer, compten amb tallers, masterclasses i concerts per a tots els públics

31/01/2020
Comunicació
Reus
Comunicació

 

Les V Jornades Musicals del Conservatori de la Diputació a Reus s’inicien aquest dilluns, 3 de febrer, per oferir un programa pedagògic complementari a les activitats habituals d’aquest centre d’ensenyament. Durant tota la setmana l’alumnat podrà assistir a masterclasses, tallers i xerrades per ampliar el seu coneixement directe sobre la teoria i la pràctica musical. També hi haurà una exposició, un assaig i una gimcana, a més de concerts gratuïts i oberts a tot el públic.

Les Jornades arrenquen aquest dilluns dia 3 amb masterclasses de clarinet GP i percussió afrollatina. El segon dia comença amb més força, amb masterclasses de tuba, clarinet nivell elemental, piano GP, taller d’expressió corporal i taller de barroc. La segona jornada es clourà amb el concert cantata alumnes de bàsic 1 i bàsic 2 a l’Auditori Higini Anglès on reivindicaran el paper de la dona a les pel·lícules Disney.

La trompeta, el trombó, el saxo, el barroc i el piano seran els protagonistes de les diferents masterclasses del dimecres. Culminarà amb un assaig preparatori de l’alumnat de 2n i 3r avançat per l’intercanvi amb l’Escola Municipal de Vilafranca del Penedès que duran a terme el mes de març.

El dijous dia 6 la trompeta, el trombó i la trompa tornen a ser protagonistes de les masterclasses. A més, hi ha un taller de jocs rítmics i harmònics, una gimcana musical i una exposició dels alumnes de piano conjunt de 5è i 6è GP on parlaran dels inicis del jazz. Per cloure la jornada, a les 19.30 h a l’Auditori Higini Anglès hi haurà un concert del grup de metalls obert a tots els públics.

Per a l’últim dia de la jornada, el divendres dia 7, s’ha programat un taller de guitarra, una sessió formativa de ‘Sonets de joguina’ i, per cloure, a les 17.30 h a l’Auditori Higini Anglès l’espectacle ‘L’Artesà de planetes’ obert a tots els públics.

Durant les Jornades Musicals, la programació habitual del centre se substituirà per les activitats que es duran a terme a les dues seus del centre, al carrer Llovera, 15 i al carrer Sant Jaume, 9-11 de Reus.

Etiqueta: 
Música
Galeria d'imatges