Manel Margalef, nou director del Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona

Nascut a Amposta, és artista i professor a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i professor associat al departament de Pedagogia de la URV

11/01/2020
Cultura
Tarragona
Comunicació
Imatge del MAMT durant una edició de la Nit dels Museus
Imatge del MAMT durant una edició de la Nit dels Museus

Manel Margalef serà el nou director del Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) després de resultar seleccionat en el concurs públic per cobrir la plaça de cap de secció d'aquest equipament cultural. Margalef assumirà la direcció del MAMT a partir del proper dia 15 de gener en substitució de Rosa Ricomà, que va ocupar el càrrec durant 22 anys i es va jubilar l'any 2018. Durant el 2019 ha assumit les funcions de forma provisional Marisa Suárez, cap del Projecte de difusió del MAMT.

Doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i llicenciat en Història de l’Art per la mateixa universitat, Manel Margalef (Amposta, 1963) és artista i professor a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i professor associat al departament de Pedagogia de la URV. L'any 1996 va rebre el XXVIII Premi Julio Antonio d’Escultura Biennal d’Art de la Diputació de Tarragona i l'any 2003 el Premi IV Biennal d’Arts Plàstiques Rafael Botí.

Margalef ha exposat la seva obra en espais com el Centre d'Art Contemporani de Girona, el Museu d'Art Modern de Tarragona, el Museu d'Art de Girona, la Galeria Almirante de Madrid o el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Així mateix, ha participat en diferents certàmens internacionals, com ARCO Madrid, Art Forum Berlín o Arte Lisboa.

Galeria d'imatges