Més de seixanta bonsais omplen el Pati del Palau de la Diputació

La mostra, que enguany arriba a la 29ena edició, està organitzada per l'Associació Tarragona Bonsai i la Diputació

14/11/2019
Cultura
Tarragona
Comunicació
Acte inauguració de l'exposició
Acte inauguració de l'exposició

 

Una seixantena de bonsais omplen aquests dies el Pati del Palau de la Diputació de Tarragona. Fins al 17 de novembre s'hi poden contemplar oms, oliveres, pins, magraners, codonyers, ficus i altres arbres de diverses procedències en l'Exposició de Bonsais, organitzada per l'Associació Tarragona Bonsai i la Diputació, que enguany arriba a la 29ena edició. La mostra es complementa amb tallers i demostracions gratuïtes amb l'objectiu d'apropar al públic l'art dels arbres en miniatura.

En aquest sentit, s'han programat diverses activitats obertes a tothom, que tindran lloc també al Pati del Palau de la Diputació. El divendres 15 de novembre, a les 18 h, es faran treballs de modelatge en arbres de l'Associació, per part de socis de l'entitat. El dissabte 16 de novembre, a les 10:30 h, hi haurà una demostració i taller d'Ikebana (arranjament floral japonès) a càrrec de Josefina Expallargas, i el mateix dissabte, a les 12.30 h, es faran tallers oberts de Bonsai dirigits per membres de l'Associació. El diumenge 17 de novembre, d' 11 a 13 h s'oferirà una xerrada i recorregut instructiu per l'exposició a càrrec de Josep Maria Miquel, tècnic professional especialista en bonsai.

El diputat de cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Garcia, serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la mostra aquest dijous a la tarda, acompanyat del vicepresident de l'Associació Tarragona Bonsai, Francesc Giner. L’exposició de bonsais es podrà visitar fins al 17 de novembre en el següent horari: divendres, de 9 a 21 h; dissabte de 9 a 13 h i diumenge d’11 a 14 h.

Etiqueta: 
Exposicions
Galeria d'imatges
  • El diputat Joanjo Garcia en l'acte inaugural
  •  29 Exposició Bonsais
  •  29 Exposició Bonsais