Mont-ral estrena una renovada plaça 1 d'Octubre, amb el suportde la Diputació de Tarragona

La millora ha consistit en la pavimentació de l'espai i del Raval Baix i en l’arranjament de laxarxa de clavegueram. La Diputació n'ha finançat les obres amb un total de 40.000 euros

24/08/2020
Municipi
Mont-ral
Comunicació
Inauguració de la plaça a Mont-ral
Inauguració de la plaça a Mont-ral

La diputada delegada del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, MartaBlanch, ha assistit aquest diumenge a l’acte d’inauguració de la plaça 1 d'Octubre de Mont-ral,juntament amb l’alcalde del municipi, Francesc Xavier Pagès, i el delegat del Govern de laGeneralitat a Tarragona, Òscar Peris.

Les obres de millora de l’espai han comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona,que ha aportat prop de 40.000euros per finançar l’obra mitjançant el PAM. A més de la plaça 1d’Octubre, els treballs han inclòs la pavimentació del raval Baix (contigu a la plaça i obert altrànsit) i l’arranjament de la xarxa de clavegueram. L’actuació ha millorat la seguretat dels veïns i visitants d’aquest municipi de l’Alt Camp, atès que l’anterior paviment es trobava molt deteriorat. El projecte també ha comptat amb el finançament de la Generalitat.

Etiqueta: 
PAM
Galeria d'imatges