Neix la 'Jornada Connect@: Treball i Talent', el punt de trobada de l'ocupació i l'emprenedoria de la demarcació

Una seixantena d'entitats públiques i privades exposaran els seus projectes en aquest espai de trobada i networking que ha organitzat la Diputació de Tarragona el proper 28 de novembre

24/11/2019
Promoció Econòmica
Tarragona
Comunicació

El proper 28 de novembre se celebra la Jornada Connect@: Treball i Talent, el punt de trobada de l'ocupació i l'emprenedoria del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. La Diputació de Tarragona ha organitzat aquest espai de networking, al Seminari de Tarragona, per donar a conèixer i posar en valor els programes que desenvolupen les entitats locals en aquest àmbit, i alhora, donar visibilitat a la comunitat emprenedora d’aquest territori. En total, una seixantena d'entitats públiques i empreses disposaran d'un espai expositiu per donar a conèixer els seus projectes i iniciatives.

Durant la jornada, que s'iniciarà a les 9 hores, l’emprenedor i director de l’Imagine Silicon Valley, Xavier Verdaguer, realitzarà una ponència sobre actitud emprenedora. Seguidament hi haurà tres taules rodones que comptaran amb la participació d’entitats locals per poder compartir recursos, programes, activitats, etc. Els temes de debat seran ocupació, emprenedoria i el món de les startups i empreses escalants.

La primera taula tindrà lloc a les 10.20 hores amb el títol “Persones, empreses i territori” moderada per la Diputació de Tarragona i amb la participació de Mas Carandell, Agència de Desenvolupament del Montsià, IDETSA i Ajuntament de Cambrils. La segona taula serà a les 13.00 hores amb el nom de “Mercat d’oportunitats a l’hora d’emprendre” moderada pel delegat de Reempresa a Tarragona, David Gispert, i amb la participació de l’Ajuntament de Reus, Concactiva, Tarragona Impulsa, Vallsgenera i Diputació de Tarragona. I per últim, la tercera taula “La salut de les Startups del sud de Catalunya” tindrà lloc a les 15.30 hores moderada pel director de la Càtedra d’Emprenedoria de la Universitat Rovira i Virgili, Xavier Cámara, i amb la participació de les empreses Creatsens Health SL, Captio i Prokey Drinks, SL.

Entre les startups i empreses expositores de la jornada es durà a terme un concurs de pitch, el qual consisteix a realitzar una presentació verbal on presentes el teu projecte emprenedor. Els lliuraments del Premi Pitch es realitzaran al final de la jornada. Per participar-hi cal inscriure’s a www.dipta.cat/empren.

Lliurament dels Premis Emprèn

Durant la jornada, a les 18 hores, es lliuraran els Premis Emprèn, que impulsen projectes empresarials nascuts al Camp de Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. Un total de 50 projectes empresarials opten als Premis Emprèn 2019. El certamen premia amb 5.000 euros el guanyador de cadascuna de les 5 categories del certamen: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social. A més, el jurat podrà atorgar fins a 10 reconeixements a d'altres projectes participants, que s'enduran un premi de 1.000 euros cadascun. Tots els projectes premiats també rebran assessorament tècnic durant un any per part de la Diputació de Tarragona i/o de les seves entitats col·laboradores.

Etiqueta: 
Emprenedoria
Galeria d'imatges