Noemí Llauradó reitera el ple suport de la Diputació de Tarragona al projecte de subministrament d'aigua a 9 municipis del nord de la Conca de Barberà

La presidenta de la institució ha participat en la presentació de la iniciativa, en un acte encapçalat pel president de la Generalitat, Quim Torra, amb l'assistència del vicepresident de la Diputació Quim Nin i de la diputada del PAM, Marta Blanch

11/07/2020
Infraestructures
Els assistents a l'acte d'aquest dissabte a Santa Coloma de Queralt. Foto: Bedmar
Els assistents a l'acte d'aquest dissabte a Santa Coloma de Queralt. Foto: Bedmar

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha reiterat el suport de la institució al projecte que ha d'abastir d'aigua de qualitat a 9 municipis del nord de la Conca de Barberà (Sarral, Santa Coloma de Queralt, Conesa, les Piles, Savallà del Comtat, Llorac, Passanant i Belltall, Vallfogona de Riucorb i Forès),  mitjançant la connexió amb el Consorci d'Aigües de Tarragona. Llauradó ha assistit, aquest dissabte al matí, a la presentació del projecte, un acte encapçalat pel president de la Generalitat, Quim Torra, i que s'ha dut a terme al castell de Santa Coloma de Queralt.

La presidenta de la Diputació hi ha assistit acompanyada del vicepresident de la institució, Quim Nin, i de la diputada delegada del Pla d'Acció Municipal (PAM), Marta Blanch. Llauradó ha assenyalat que "el treball coordinat i corresponsable de totes les administracions implicades en el projecte ha de permetre que aquest sigui una realitat com més aviat millor". Segons ha afegit, "aquest és un projecte molt necessari. A la Diputació entenem que és una prioritat contribuir a solucionar aquesta situació de manca d'aigua, impensable al segle XXI". La iniciativa està impulsada pels ajuntaments dels municipis afectats, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, la Diputació, l'Agència Catalana de l'Aigua i la Generalitat.

L'acte també ha comptat amb la intervenció del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; del president del Consell Comarcal, Magí Trullols; de l'alcalde de Santa Coloma, Ramon Mullerat, i del president del Consorci d'Aigües de Tarragona, Xavier Royo. Han assistit a l'acte els alcaldes i alcaldesses dels municipis que rebran l'aigua, així com altres representants de les administracions que ho faran possible.

Etiqueta: 
Municipis
Galeria d'imatges