Oberta la convocatòria per optar als premis InJUè Emprèn dipta.cat, destinats a fomentar l'emprenedoria entre l'alumnat d’ESO i estudis postobligatoris

Organitzats per la Diputació de Tarragona, amb la col·laboració de la Càtedra d’Emprenedoria de la URV, guardonaran projectes innovadors vinculats a quatre grans reptes estratègics per la demarcació

08/09/2021
Promoció Econòmica
Tarragona
Comunicació
La sol·licitud de participació a la convocatòria es pot presentar fins al 20 de setembre
La sol·licitud de participació a la convocatòria es pot presentar fins al 20 de setembre

Els premis InJUè Emprèn dipta.cat arriben a la seva segona edició, destinats a fomentar l'esperit emprenedor entre l'alumnat de 2n cicle de l’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà o Cicles Formatius de Grau Superior, en l'àmbit de la creació d'empreses durant el curs 2021/2022. Aquesta convocatòria de la Diputació de Tarragona, amb la col·laboració de la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses de la URV, s'adreça a tots els centres educatius del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

En concret, els premis pretenen afavorir iniciatives estudiantils que ofereixin millores potencials i idees innovadores en diferents àmbits, alineats amb el Pla de Mandat de la Diputació de Tarragona i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030: Model de turisme sostenible, eines i idees per aconseguir que el turisme operi al llarg de tot l’any (categoria ESO); Disseny de nous serveis, idees per fomentar la igualtat d’oportunitats en la societat, amb mecanismes per lluitar contra la discriminació per motius de raça, sexe, ètnia, religió, identitat sexual o capacitats físiques de les persones (categoria Batxillerat); Orientació a la sostenibilitat i la recerca del bé comú, per fomentar l’economia circular al respectiu municipi (categoria cicles formatius de grau mitjà), i Transformació digital, per a idees per a un nou model de treball post Covid-19 (cicles formatius de grau superior).

L’alumnat dels centres educatius que presentin la sol·licitud per optar als premis poden rebre, a més, una formació complementària i opcional. Aquesta formació posa al seu abast les eines adequades per tal de facilitar la materialització d’idees empresarials que donin solució als reptes plantejats.

L'import dels premis és de 1.000€ per a cada categoria, cadascuna de les quals també compta amb un reconeixement de 500€. La sol·licitud de participació a la convocatòria s'ha de presentar fins al 20 de setembre de 2021, a través de la Seu Electrònica de la Diputació de Tarragona (www.dipta.cat), on també es poden consultar les bases de la convocatòria.

La Diputació de Tarragona convoca els premis a través de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria, mentre que la Universitat Rovira i Virgili ho fa mitjançant la seva Càtedra sobre el Foment de l'Emprenedoria i la Creació d'Empreses. En la primera edició, el curs 2019/2020, hi van participar un total de 325 estudiants d’11 centres educatius de la demarcació, que van presentar 63 projectes en les diverses categories i reptes.

 

 

Etiqueta: 
Premis
Galeria d'imatges