Obertes les inscripcions per als cursos del Festival Internacional de Música

Organitzat per l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, el FIM tindrà lloc del 27 de juny al 6 de juliol

15/05/2019
Cultura
Tarragona
Comunicació
Imatge concert FIM 2017
Imatge concert FIM 2017

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona prepara una nova edició del Festival Internacional de Música (FIM) amb una àmplia programació de cursos i concerts. L'activitat tindrà lloc a Tarragona del 27 de juny al 6 de juliol i arrencarà amb l'espectacle familiar Reggae per Xics The penguins.

La proposta pedagògica del Festival, adreçada a estudiants de música de Grau Professional, Superior i postgraduats, inclou enguany cursos de violí, viola, contrabaix, trompa, violoncel, clarinet, flauta, fagot, trombó i trompeta i tuba. Una desena de cursos adreçats a alumnes que volen perfeccionar la tècnica i la interpretació instrumental de la mà de professors i solistes de reconegut prestigi internacional. Les inscripcions per als cursos ja es poden realitzar on-line al web www.dipta.cat/festivalmusica/ Hi ha temps fins al 25 de juny.

D'altra banda, el FIM està acabant de perfilar un programa de concerts oberts al públic ple d'estils i intèrprets diversos entre els quals podrem trobar Andrea Motis Quartet o el quartet de flautes Neuma, entre altres.

Amb la programació del Festival, que enguany arriba a la 19a edició, el Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona vol oferir a alumnes i professors de música un espai d'enriquiment personal i professional que permet compartir experiències amb alumnes d'altres centres i aprendre noves tècniques de la mà de professionals de reconegut prestigi internacional. Paral·lelament, a través dels concerts, el FIM vol enriquir la programació cultural de la ciutat de Tarragona amb propostes musicals de qualitat pensades per a tots els públics.

Galeria d'imatges