Obre al trànsit la carretera T-3231 entre Almoster i la Selva del Camp, un cop finalitzades les obres de condicionament

L'actuació ha millorat la seguretat en aquesta via, per on circulen 1.500 vehicles diàriament. Se n'ha ampliat la calçada, s'han eliminat revolts i zones inundables i s'ha convertit part de l'antic traçat en una pista per a ciclistes i vianants

02/08/2021
Xarxa Viària
Tarragona
Comunicació
Una de les tres rotondes realitzades
Una de les tres rotondes realitzades

La carretera T-3231 entre la Selva del Camp i Almoster obre al trànsit aquest dimarts, dia 3 d'agost, un cop finalitzades les obres iniciades l'any passat. L'actuació ha suposat el condicionament total d'aquesta via, amb una circulació mitjana de 1.590 vehicles i que presentava un traçat dificultós. D'altra banda, el projecte ha inclòs la construcció de la variant d'Almoster, que permet reduir el trànsit rodat per l'interior de la localitat, i la creació d'una via pedalable en part de l'antic traçat de la carretera. Les obres s'han dut a terme en un tram de 3,7 quilòmetres, amb una inversió de 5M€ per part de la Diputació de Tarragona, titular d'aquesta infraestructura.

A més d'unir Almoster i la Selva, la carretera dona servei a les urbanitzacions de Castellmoster, el Picarany i el Puig, i a la localitat de Castellvell. Amb una amplada de 8 metres (6 metres de calçada i 2 metres de vorals), l'actual carretera T-3231 representa una considerable millora per a la seguretat del trànsit en relació a l'anterior, que feia 4,50 metres d'ample i no permetia el pas simultani de dos vehicles pesants. A això, se li afegien altres problemes, com alguns revolts tancats, canvis de rasant importants i trams inundables.

Les obres han inclòs la construcció de tres rotondes, per ordenar i pacificar el trànsit a les cruïlles. I pel que fa al tram pedalable per un tram de l'antiga carretera, també donarà servei a vianants i a vehicles agrícoles.

Etiqueta: 
Carreteres
Galeria d'imatges