Prades inaugura dos carrers del nucli antic, després de les obres d'arranjament que s'hi han fet

El president de la Diputació, Josep Poblet, i l'alcaldessa del municipi, Lídia Bargas, han encapçalat l'acte, que s'ha celebrat aquest divendres

08/06/2019
Municipi
Prades
Comunicació
Acte d'inauguració
Acte d'inauguració

El nucli antic de Prades ha estrenat els darrers mesos dos carrers del nucli antic, després de les obres de condicionament que s'hi han fet. El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l'alcaldessa del municipi, Lídia Bargas, han inaugurat aquest divendres els carrers Alt del Castell i Corraló, en un acte que ha aplegat representants de la corporació, de les entitats i nombrosos veïns.

La Diputació de Tarragona ha col·laborat en la realització d'aquestes obres a través del Pla d'Acció Municipal (PAM) i del Programa específic d’obres per a la millora de les xarxes bàsiques municipals (PEXI). La urbanització dels carrers Alt del Castell i Corraló han consistit bàsicament en una nova pavimentació i en la reposició de les xarxes de clavegueram, aigua, electricitat, enllumenat públic, telecomunicacions, telefonia i mobiliari urbà.

Durant l'acte, Josep Poblet ha destacat que aquestes petites obres contribueixen a millorar la qualitat de vida dels veïns i l'experiència dels visitants. 'Prades és un referent del turisme i del benestar', ha afirmat.

Etiqueta: 
Inauguració
Galeria d'imatges
  • Acte d'inauguració dels carrers
  • Acte d'inauguració dels carrers
  • Acte d'inauguració dels carrers
  • Acte d'inauguració dels carrers