Prades inaugura la nova plaça dels Arbres

La millora d'aquest espai s'ha dut a terme amb el suport del Pla d'Acció Municipal (PAM) 2017 de la Diputació de Tarragona. El president de la institució, Josep Poblet, i l'alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, han estat els encarregats de la inauguració

14/07/2018
Municipi
Prades
Comunicació
El president de la Diputació ha descobert la placa de la nova plaça
El president de la Diputació ha descobert la placa de la nova plaça

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l'alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, acompanyats d'altres membres de la corporació municipal, han inaugurat aquest dissabte la remodelació de la plaça dels Arbres, un projecte realitzat amb el suport del Pla d'Acció Municipal (PAM) 2017 de la Diputació de Tarragona.

Les obres han consistit en l'enllosat del terra i la instal·lació d'enllumenat, una barana, bancs i papereres. Les millores han estat finançades en un 77% per la Diputació de Tarragona, a través d'un ajut de 50.000 euros procedent del PAM 2017. Situada al carrer Muralla, just davant del Centre Cívic de Prades, la nova plaça dels Arbres s'ha convertit en un espai que acull activitats de la vida festiva i quotidiana del municipi durant tot l'any, i alhora ha esdevingut un espai d'ús diari i per a la convivència entre els veïns i veïnes de la localitat.

Prèviament a l’acte d’inauguració de la plaça dels Arbres, el president de la Diputació i l’alcaldessa de Prades s’han reunit a l’Ajuntament de la localitat i han lliurat els premis del Concurs de Botifarra organitzat pel Casal d’Avis de Prades. El municipi del Baix Camp ha obtingut enguany el Segell de Pobles amb Encant de l’Agència Catalana de Turisme, convertint-se en el primer municipi de la demarcació de Tarragona que obté aquest distintiu.

El  Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona té com a objectiu ajudar els municipis a fer realitat nous projectes i a sufragar les despeses corrents. El PAM preveu injectar més de 80 milions d'euros a municipis i a entitats descentralitzades del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre al llarg del període 2017-2020.

Etiqueta: 
PAM
Galeria d'imatges
  • Moment de la inauguració de la plaça dels Arbres a Prades
  • El president de la Diputació de Tarragona ha visitat l'Ajuntament de Prades
  • La placa de la nova plaça dels Arbres
  • El president de la Diputació de Tarragona i l'alcaldessa de Prades