Tres alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus guanyen els Premis Habitàcola

‘20 Graus’ és el nom del projecte guanyador d'aquest certamen dirigit a estudiants d'arquitectura i disseny d'Espanya i Portugal

27/06/2019
Educació
Reus
Comunicació
Els guanyadors, recollint el premi
Els guanyadors, recollint el premi

Tres alumnes dels estudis d’Interiorisme, d’Infografia 3D i d’Arquitectura Efímera de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus, Tamara Martínez, Oscar Rodríguez i Mari Ferré, han guanyat la darrera edició dels Premis Habitàcola d’interiorisme i arquitectura. Aquests premis, organitzats per ARQUIN-FAD, l’Associació Interdisciplinària de Disseny de l’Espai, reconeixen els millors projectes d’arquitectura, interiorisme, ciutat i paisatge i intervencions efímeres, i estan dirigits a estudiants d'arreu d'Espanya i Portugal.

Enguany, la temàtica dels Premis Habitàcola ha estat la Parada Ambulant, amb l'objectiu d'impulsar una reflexió sobre mobiliari d’ús públic i comú. Els alumnes han hagut de dissenyar una estructura per la compravenda al carrer, tenint en compte totes les particularitats i necessitats d’un espai d’aquestes característiques. 20 Graus és el títol del projecte guanyador desenvolupat pels alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus. Aquesta obra ha consistit en el disseny d’una parada de venda ambulant d’estructura metàl·lica ubicada a la Plaça de la Llibertat de Reus. Una proposta innovadora i creativa que posa en dubte la forma tradicional d’interacció entre comprador i venedor.

20 Graus s’exhibirà fins al mes de setembre al Disseny Hub Barcelona. Els guanyadors també rebran l’encàrrec del projecte i realització d’una intervenció efímera a l’espai aparador de les instal·lacions de MINIM, a la Via Augusta de Barcelona. D'altra banda, el projecte d'un altre grup d'alumnes del mateix centre ha estat un dels finalistes en aquest certamen.

Els Premis Habitàcola van ser creats l’any 1987 amb l’objectiu de promoure la reflexió sobre els nous marcs teòrics en els àmbits del disseny i l’arquitectura, i debatre, conjuntament amb les escoles, solucions i punts de vista innovadors en relació amb els diferents temes d’interès social proposats a cada convocatòria.

 

Etiqueta: 
Premis
Galeria d'imatges
  • Foto dels premiats i finalistes