Un grup d'alumnes del Col·legi Sant Rafael participa al programa "L'aventura de Conversar" de Tarragona Ràdio

Els nois i noies han parlat sobre els gèneres periodístics, un tema que han estat treballant durant el curs escolar

28/05/2019
Educació
Tarragona
Comunicació

Un grup d'alumnes i professionals del Col·legi Públic d'Educació Especial (CPEE) Sant Rafael de la Diputació de Tarragona ha participat al programa de Tarragona Ràdio "L'aventura de conversar" per parlar sobre els gèneres periodístics.

La notícia, l'entrevista i el documental són gèneres que han treballat els alumnes del Sant Rafael durant aquest curs amb l'objectiu de conèixer com s'elabora la informació als mitjans de comunicació. A través de la pràctica d'aquests gèneres, els nois i noies del centre han dut a terme diferents iniciatives com ara la participació al Festival Eclèctic o la producció de documentals sobre diferents activitats que es realitzen a l'escola.

"L'aventura de conversar" s'emet els divendres en directe per Tarragona Ràdio i recull les aportacions d'escolars de la ciutat que participen al programa "L'Aventura de la Vida", una proposta educativa promoguda per l'Ajuntament de Tarragona i la Fundació Catalana de l'Esplai que fomenta els hàbits saludables entre els infants.

Galeria d'imatges