Un pla d'ocupació, impulsat per la Diputació de Tarragona, millora l'entorn natural a la Terra Alta

Aquest projecte s'emmarca en el Pla de Foment de l'Ocupació 2013, dirigit al conjunt del territori

03/04/2014
Promoció Econòmica
Premsa
Acte de cloenda del Pla d'Ocupació Terra Alta
Acte de cloenda del Pla d'Ocupació Terra Alta

Aquesta setmana ha clos el Pla d'Ocupació Terra Alta, un projecte ocupacional adreçat a persones en atur, impulsat per la Diputació de Tarragona en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Terra Alta i el Parc Natural dels Ports. El diputat responsable de l'Àrea de Recursos humans, Ocupació i Promoció Econòmica, Joan Josep Malràs, va presidir l'acte, al qual van assistir també representants de les entitats col·laboradores.
L’equip, format per 5 treballadors -1 responsable i 4 peons-, ha desenvolupat durant 10 mesos tasques de neteja, desbrossament, prevenció d’incendis forestals i altres treballs de manteniment i millora de l’entorn als municipis de Caseres, Corbera d'Ebre, Gandesa, La Pobla de Massaluca, Vilalba dels Arcs, Arnes, Horta de Sant Joan i Prat de Comte. De manera complementària, els participants han rebut formació general adequada a les necessitats del grup i formació específica dirigida a millorar les seves competències professionals.
Aquest pla forma part del projecte endegat per la Diputació de Tarragona amb l'objectiu de crear ocupació al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Es tracta del Pla de Foment de l'Ocupació 2013, dirigit al conjunt del territori que beneficiarà les 10 comarques de la demarcació. Aquest Pla es desglossa en els plans d'ocupació comarcals, destinats al condicionament d'entorns naturals i urbans a través d'accions que aniran des del manteniment i adequació de camins fins a l'arranjament de mobiliari urbà.

Etiqueta: 
Ocupació
Galeria d'imatges