Una quinzena d’alumnes del Centre d’Estudis i Orientació Professional visiten l’Arxiu General de la Diputació de Tarragona

Els tècnics els han mostrat com s'organitza la documentació, quina documentació s'hi custodia i també han pogut visitar les instal·lacions.

12/12/2019
Cultura
La Canonja
Comnicació
Visita a les instal·Lacions de l'Arxiu
Visita a les instal·Lacions de l'Arxiu

 

Els alumnes que imparteixen el Certificat de Professionalitat: Atenció al client, consumidor i usuari del Centre d’Estudis i Orientació Professional, han visitat l’Arxiu General de la Diputació de Tarragona per conèixer procediments i tècniques d’arxivística i com aplicar-les als sistemes d’informació de consum.

El cap de l’Arxiu, Sergi Borrallo, ha explicat en què consisteix un arxiu, quins documents custodia l’Arxiu de la Diputació de Tarragona i les tasques que hi duen a terme, tant amb els documents físics com amb els documents electrònics (transferències, classificació, ordenació o anàlisis documental, entre d’altres). A més, se’ls ha ensenyat l’aplicació que permet transferir i demanar en préstec els documents en paper i com es guarden i gestionen els documents electrònics.

La tècnica de l’Arxiu, Kelma Martinez, ha realitzat la visita guiada per les instal·lacions on l’alumnat han descobert els espais més funcionals d’un arxiu i altres informacions com mesures de seguretat o mètodes d’instal·lació i ordenació.

Etiqueta: 
Arxiu
Galeria d'imatges