Arxiu General

L'Arxiu General de la Diputació de Tarragona (AGDT) depèn de l'Àrea de Secretaria i té com a funcions principals custodiar, descriure, avaluar i donar accés a la documentació que conserva a les seves instal·lacions, així com dissenyar polítiques arxivístiques i participar en els processos de gestió documental que afecten el cicle de vida dels documents, en qualsevol suport.

Seccions destacades

Celebració del Dia Internacional dels Arxius

Presentació de l'Arxiu en Línia, d'un audiovisual dels refugis de la Guerra Civil i del número 3 de la Col·lecció El Saurí.

Arxiu En Línia. Consulta directa de documents

Consulta directa dels fons documentals digitalitzats de l'Arxiu General de la Diputació de Tarragona

L'Àlbum de l'Arxiu: Elecció pubilla de Catalunya de 1971

L'Arxiu difon imatges de l'elecció de la pubilla de Catalunya a Tarragona de l'any 1971

Demana Cita prèvia a l'Arxiu General

Per accedir presencialment a l'Arxiu General de la Diputació de Tarragona cal demanar cita prèvia

Publicada una nova edició del Butlletí Cultural

Ja podeu consultar el número 25 del Butlletí Cultural Informatiu que edita l'Arxiu General de la Diputació de Tarragona.

Accés al catàleg de la biblioteca auxiliar de l'Arxiu

L'Arxiu de la Diputació publica el catàleg de la seva biblioteca auxiliar en el web i el posa a disposició dels usuaris.

Fons Documentals

Els fons documentals que es troben ingressats a l'Arxiu General són el de la Diputació de Tarragona (1822-), els dels organismes autònoms (1963-2011), el de la Beneficència (s. XIX-s. XX), el musical de Mossèn Salvador Ritort i Faus (1908-1955), el de l'Institut d'Estudis Tarraconenses Ramon Berenguer IV (1952-1997), el del Consell Municipal de la Secuita (1657-1877) i el de Francisco Almagro (1886- 1992). En dipòsit temporal pel seu estudi i avaluació, el fons Quadrada-Monteverde (1926-2014) i el fons ECA (1994-2003).

Podeu consultar els instruments de descripció dels fons documentals custodiats al següent enllaç.

Dades de contacte i com arribar a l'Arxiu