Serveis al Ciutadà - Cultura | Ensenyament

L'àrea de Servei d'Assistència al Ciutadà de la Diputació de Tarragona dóna suport als ajuntaments i a les entitats del nostre territori, d'acord a les necessitats dels seus ciutadans, per contribuir al seu progrés individual i col·lectiu.

Seccions destacades

gestió cultural

Cultura

Fomentem i donem suport a les activitats de les entitats i dels ajuntaments, desenvolupant nous programes i serveis, per contribuir d'una manera directa al progrés cultural i patrimonial.

Exposicions Itinerants

El projecte "Exposicions Itinerants" té com a objectiu descentralitzar i acostar a tota la demarcació un important nombre d'exposicions d'interès ciutadà.

educació especial

Ensenyament

Potenciem els nostres centres educatius: centres d'educació especial, d'ensenyaments artístics, i les escoles i conservatoris de música.

Biblioteca RBIV

El projecte cultural Ramon Berenguer IV que conté la biblioteca virtual i és l'aparador de les publicacions del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre

Mamt

Museu d'Art Modern

Gestionem el Museu d’Art Modern a Tarragona que és un dels referents més importants de l’art modern i contemporani de les nostres comarques i un dels més notables de Catalunya.

Auditori Diputació

Espai de referència de l’activitat escènico-musical al Camp de Tarragona, un equipament cultural bàsic de servei permanent a la ciutadania.