Cultura

Un dels eixos prioritaris de la Diputació de Tarragona és contribuir d’una manera directa al progrés individual i col·lectiu, mitjançant la defensa activa de la Cultura.

Seccions destacades

Biblioteca virtual RBIV

Biblioteca RBIV

La biblioteca virtual Ramon Berenguer IV és l'aparador de les publicacions del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

L' e-catàleg

L' e-catàleg

L'e-catàleg és un servei per als municipis amb la finalitat de potenciar el dinamisme i la creativitat cultural.

Exposicions itinerants

Les exposicions itinerants volen descentralitzar l’oferta expositiva, per tal de potenciar la seva difusió en l’àmbit territorial i apropar-la a un públic nou i diferent.

Auditori de la Diputació de Tarragona

Un espai modern i multifuncional, al cor de Tarragona, perfecte per a tota mena d'escenificacions musicals i artístiques.

Museu d'Art Modern

El Museu d'Art Modern va ser creat per la Diputació de Tarragona l'any 1976 per promoure l'estudi i el coneixement de l'art modern i contemporani

Catàleg de Serveis als ajuntaments

Informa't dels ajuts i subvencions de l'àmbit de cultura

El servei de Cultura desenvolupa diferents projectes d’abast territorial per tal de donar suport a l’activitat cultural dels diferents col·lectius i institucions del nostre territori en tots els seus àmbits d’actuació, amb la finalitat de mantenir el patrimoni comú i potenciar l’àmbit cultural de les nostres comarques.