Els centres educatius de la Diputació redueixen la presencialitat des d’avui i fins a finals del primer trimestre

La institució estableix noves mesures per frenar l’evolució de la pandèmia i prorroga el teletreball entre tot el personal 15 dies més

Les escoles d’art i disseny i els conservatoris de la Diputació de Tarragona reduiran la presencialitat a les aules des d’avui, 2 de novembre, i fins a finals del primer trimestre. Aquesta és la principal mesura decretada per la institució que prorroga 15 dies més el teletreball entre tot el personal arran de l’evolució de la pandèmia i de les noves instruccions i recomanacions del Govern per frenar la corba.

Per tal de reduir la presencialitat, els centres establiran, a partir d’aquest dilluns, una modalitat d’ensenyament híbrida que prioritzarà la formació telemàtica als cicles formatius d’art i disseny i només permetrà realitzar al centre examens, pràctiques o d’altres gestions que no es puguin fer a distància. Per la seva part, els conservatoris seguiran l’activitat lectiva de forma virtual, així com les assignatures col·lectives teòriques i grupals instrumentals. D’aquesta manera, només mantindran la presencialitat per a les classes instrumentals individuals, les de pianista acompanyant i les de cambra. Pel que fa a l’activitat de les escoles de música serà íntegrament telemàtica.

Les noves mesures que impulsen una modalitat d’ensenyament híbrid als centres educatius de la Diputació no afecten als seus centres d’educació especial que, de moment, mantindran l’activitat de forma presencial, degut al seu caràcter de servei essencial.

Per a més informació, podeu consultar en aquest enllaç el decret de presidència amb tota la informació sobre les noves mesures acordades.