Concerts als terrats del carrer del vent

11 i 18 de juny de 2019

 

IMPORTANT:Per a tots aquells que teniu entrada pel concert de demà 11 de juny: en motiu de la previsió metereològica que anuncia pluja, el concert s'ha traslladat a dijous 20 de juny. Disculpeu les molèsties.

 

Per tercer any consecutiu l’Escola i Conservatori de Música a Reus i l’ Escola d’art i disseny organitzen conjuntament el Cicle de Concerts al terrat del Carrer del Vent.

En aquesta ocasió els concerts aniran a càrrec de dues formacions, alguns membres de les quals han sortit de l’ Escola i Conservatori de Música de Reus.

El dimarts 11 de juny el concert anirà a càrrec del quintet Hayzea, format per Guillem Vilar, oboè, Laia Albinyana, flauta, Joan Roca, clarinet, Marc Garcia, trompa i Clara Canimas, fagot.

El dimarts 18 de juny el concert anirà a càrrec del grup Kebyart Ensemble, quartet de saxòfons format per Pere Méndez, Víctor Serra, Robert Seara i Daniel Miguel.

Tots dos concerts començaran puntualment a les 21h.

Per assistir als concerts caldrà recollir la invitació, disponible només el dia 6 de juny a partir de les 17h al Palau Bofarull.