Les escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa obren el termini de preinscripcions per al curs 2020/2021

Les classes s’iniciaran al setembre amb les mesures de prevenció i higiene que s’han establert per garantir un retorn segur a les aules

Les escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa obren aquest dimecres 8 de juliol el període de preinscripcions per al proper curs 2020/2021. Els tràmits, que es podran realitzar fins al proper 15 de juliol, havien quedat aturats per la pandèmia del coronavirus. Amb el coneixement de levolució de la COVID19 i amb lestabliment dels protocols necessaris per garantir la tornada a les aules de música amb les mesures necessàries dhigiene i seguretat, els tres centres obren el termini de preinscripcions als ensenyaments descola.

Aquestes preinscripcions són per a loferta descola per al proper curs 2020-2021, amb places per a les especialitats de Bàsic 1 i 2 i  Avançat 1, 2 i 3, és a dir, per a nens i nenes de 7 a 12 anys. Les preinscripcions shauran de realitzar telemàticament a les webs dels centres, mitjançant un formulari web específic, tanmateix es podrà realitzar presencialment a cada centre demanant cita prèvia. Podeu trobar més informació sobre els centres d'ensenyament musical, les preinscripcions i la formació que shi imparteix a les webs de cada centre o també www.dipta.cat/estudiarmusica.

 

L'alumnat de les escoles de música de la Diputació entra en contacte amb la música, inicia la seva formació instrumental i es prepara per accedir als estudis professionals dels conservatoris, amb titulació oficial. Un dels avantatges d'iniciar els estudis de música a les escoles de la Diputació és que, un cop finalitzen el nivell elemental, els alumnes tenen l'opció de continuar amb els estudis professionals de música al mateix centre on han començat,després de superar la prova daccés que regula el Departament dEducació de la Generalitat per accedir als ensenyaments de Grau Professional. Els tres centres de la Diputació ofereixen el Grau professional.