Jornada de Portes Obertes a l'ECMReus

DISSABTE 11 DE MARÇ (ESCOLA) i DEL 13 AL 17 DE MARÇ (GRAU PROFESSIONAL)

El proper dissabte 11 de Març i del 13 al 17 de març celebrem la Jornada de Portes Obertes a l’Escola i Conservatori de música a Reus. Una jornada lúdica i informativa que pretén donar a conèixer el centre i respondre a totes les preguntes respecte als estudis musicals que oferim. 

  • PER ALS QUE COMENCEN AMB LA MÚSICA (escola)

La jornada inclou un recorregut per a les instal·lacions del centre, on anirem trobant diferents instruments del centre, i un taller familiar per a nens/es de P4, P5, 1r/2n de primària a càrrec de professorat de llenguatge musical. 

Pots inscriure’t a la jornada per a lescola de música AQUÍ.

  • PER ALS QUE VOLEN SEGUIR AMB LA MÚSICA (Grau Professional)
Per a l’alumnat que vulgui cursar grau professional, a la jornada de portes oberters s’allarga durant tota la setmana, i del 13 al 17 de Març podreu conèixer el professorat de les especialitats, que us oferiran una sessió d’orientació per a l’accés a Grau Professional. 

I, paral·lelament, el DIJOUS 16 DE MARÇ, hi ha sessions obertes dels conjunts de Grau Professional (Orquestra, Banda, Conjunt de guitarres i Big Band) per a participar d’un assaig conjunt amb les agrupacions del centre.. També en l’àmbit de la música moderna es pot assistir a una sessió del Grup improvisació Jazz per a no pianistes.

Pots inscriure’t a la jornada per a grau professional AQUÍ