Santa Cecília 2019

20 de novembre

Com cada any, l’Escola i Conservatori de Música de Reus celebra la diada de Santa Cecília de la millor manera que sabem fer: fent música.

Així doncs, el dia 20 de novembre, tindran lloc els premis extraordinaris del curs 2018/2019. Enguany opta al permi extraordinari la nostra ex-alumna Cristina Fort que actualment està cursant els estudis Superiors de flauta al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. L’acte començarà a les 15h a l’Auditori Higini Anglès i hi sou tots convidats.

 Seguidament, a partir de les 17:30 es donarà al tret de sortida a la celebració amb la tradicional fanfàrria des dels balcons del C. Llovera i s’iniciaran les diferents actuacions musicals dels nostres alumnes a l’escenari que hi haurà muntat per a l’ocasió a la Plaça Prim.

A partir de les 17:30h actuaran els nostres grups de pianos, el conjunt de guitarres, l’Orquestra i la Banda de Nivell Avançat, els Grups de cambra, etc.

Paral·lelament, al Centre es durà a terme per segon any consecutiu, el taller de música en famílies adreçat a nens i nenes de de cinc i sis anys acompanyats per un adult. En aquesta edició, cal destacar que aquest taller no només està obert per a l’alumnat del Centre, sinó que està obert al públic en general. Per incriure-us, cliqueu aquí.

A tall de cloenda, el Centre oferirà a partir de les 19h un petit berenar per a tots/es els assistents.

Us hi esperem a tots/es!