Taller Música en família

dimecres 20 de novembre a partir de les 17:15

Dins dels actes de Santa Cecília, i per segon any consecutiu, el departament de llenguatge del Centre ha ideat i preparat aquest “taller de música en família”

En aquest taller podreu experimentar de forma lúdica i activa els diferents elements que formen la música en un espai íntim i acollidor.

Els nens acompanyats per un adult, s’endinsaran en el món de la música a partir de melodies compostes en gran part per les mateixes professores, que acompanyades de divers material força atractiu, farà que tots plegats gaudeixin d’un primer contacte amb la música.

Enguany i per primera vegada, aquest taller no només està dirigit als alumnes del Centre, sinó que està obert a totes les famílies amb nens de 5 o 6 anys. 

La durada prevista dels tallers és de 45 minuts i s’han organitzat tres torns: a les 17:15, a les 18h i a les 18:45 i es durà a terme a les aules de l’edifici del Centre al C. Llovera, 15

L’aforament per a cada sessió és de 14 nens, acompanyats en cada cas per un adult.

Per a inscriure-us, si sou alumnes del centre, contacteu amb la vostra professora o pregunteu a la consergeria del Carrer Sant Jaume.

Per a les famílies que no esteu inscrites al Centre, ompliu el següent formulari.

Us hi esperem a tots/es!