Trobada de percussionistes de la Diputació de Tarragona

L'Ensemble de percussió 2019 culminarà el 28 d'abril a les 12 h amb un concert gratuït i obert al públic a l'Auditori Higini Anglès googleplus

Alumnes de grau professional dels conservatoris de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa participen del 26 al 28 d'abril a l'Ensemble de percussió 2019, una trobada de percussionistes que després de tres dies d'assajos i treball conjunt culminarà el 28 d'abril a les 12 del migdia amb un concert gratuït i obert al públic a l'Auditori Higini Anglès de Reus (C. Llovera 15).

L'Ensemble de percussió de la Diputació de Tarragona se celebrarà enguany a la capital del Baix Camp i estarà coordinat pels professors Àlex Llorens, Andreu Roig i Francesc Vidagany. Es tracta d'una estada de tres dies que permetrà a l'alumnat dels tres centres compartir experiències alhora que fomentarà el treball conjunt. El concert que posarà el punt i final a la trobada comptarà amb obres de Catherine Betts, Michael Jansen, Tom Gauger, Ney Rosauro, John Beck i Emmanuel Sejournee.