Últims dies per fer la preinscripció dels nous Tallers de Música Moderna de l’Escola de Música de la Diputació a Reus

Bateria, guitarra elèctrica, piano jazz i baix elèctric són els instruments que protagonitzen l’oferta de tallers de música moderna que es duran a terme el proper curs 2022-2023

Aquesta és l’última setmana per preinscriure’s als nous tallers de música moderna que oferta l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus. La percussió, la guitarra elèctrica, el piano jazz, el baix elèctric, la improvisació i l’harmonia moderna, amb base de jazz són les assignatures que es treballaran durant tot el curs.

La Diputació de Tarragona aposta per introduir la música moderna als centres propis i el centre de Reus començarà el proper curs amb un tallers específics oberts a tothom.. Aquests tallers estan adreçats a alumnat extern del centre, no cal que tinguin cap titulació prèvia, però sí un cert coneixement de l’instrument del qual volen fer el taller. Es podran fer proves de nivell per poder situar les capacitats de l’alumnat en el conjunt de totes les persones que cursin els tallers.

Els  tallers estan pensats per adaptar-se a les necessitats de l’alumnat, d’aquesta manera es realitzaran classes individuals d’instrument que podran ser des de 30 minuts o una hora setmanal, i per a les classes col·lectives d’improvisació i d’harmonia moderna seran de fins a 1 hora setmanal.

Fins al proper 16 de maig es pot realitzar la preinscripció als tallers a través de la pàgina web de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus, on podeu consultar tota la informació relativa a aquests tallers: https://www.dipta.cat/cmreus/musica-moderna