Després de dos cursos marcats per la pandèmia, els conservatoris de Tarragona, Reus i Tortosa reprenen el projecte de La Jove Orquestra de la Diputació de Tarragona en la  seva 16a. edició.

Després de l’èxit d’altres anys, es constata la necessitat d’un projecte de jove orquestra compartit entre els tres conservatoris de la Diputació pel gran benefici pedagògic, artístic, social i humà que aporta.

En aquesta edició, la Jove orquestra estarà formada per alumnat dels centres de la diputació i en una segona convocatòria, si s’escau, s’obrirà a altres joves músics de la província.

Amb un repertori exigent com la Simfonia núm.6 d’A.Dvórak i les Danses Polovstianes del Princep Igor del compositor rus A.Borodin, la Jove Orquestra estarà dirigida pel prestigiós director d’orquestra Diego Martin-Etxebarria. Durant una estada de 5 dies al mes de juliol, els joves treballaran intensament aquest repertori que culminarà amb dos concerts, a l’Auditori de la Lira Ampostina i a l’Auditori de Salou.

Les inscripcions per a poder participar ja estan obertes, el mes de març es farà la selecció dels participants que podran formar part de la formació simfònica.

Per a realitzar la inscripció i tenir més informació, clica aquí