ini
El 15è Festival Internacional de Música, organitzat pel Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, engloba cursos i concerts, que es realitzaran del 26 de juny al 5 de juliol.

El Festival Internacional de Música organitzat per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació d’aquesta ciutat ha complert disset anys d’història. Durant aquestes edicions s’ha consolidat com un esdeveniment important en el panorama cultural, no només de Tarragona, sinó també de Catalunya.

En cadascuna de les edicions, el Festival ha aconseguit una nombrosa participació tant en la seva vessant pedagògica amb cursos i classes magistrals que tenen lloc al Conservatori de Música de Tarragona com en la seva vessant cultural amb concerts i altres activitats obertes al públic en general. Això ha estat possible gràcies a la participació de músics i altres personalitats de reconegut prestigi.

Tot plegat reafirma la necessitat que esdeveniments musicals de qualitat ocupin un lloc destacat en la programació cultural de Tarragona.

Us presentem, doncs, la divuitena edició del Festival Internacional de Música – Auditori Diputació Tarragona.