Vés al contingut
Concert

Concert de cloenda. Quartet Gerhard i Josep Colom.

Quartet Gerhard, quartet de corda i Josep Colom, piano
Concert
Concert de cloenda. Quartet Gerhard i Josep Colom.
Quartet Gerhard, quartet de corda i Josep Colom, piano
  • 1 juliol 2023
  • Hora: 20:30 h - 22:00 h
On: Auditori Diputació
  • Notes d'Estiu
Quartet Gerhard

Programa del Concert

J. MAGRANÉ Quartet núm. 2 “Alguns cants òrfics”
D. XOSTAKÓVITX Quartet núm. 8 en do menor op. 110
Largo, Allegro molto, Allegretto, Largo, Largo
— Pausa —
C. FRANCK Quintet amb piano en fa menor
Molto moderato quasi lento - Allegro,
Lento con molto sentimento,
Allegro non troppo ma con fuoco
Josep Colom, piano

Qui és Quartet Gerhard

Va néixer l'any 2010 i des de molt aviat és considerat un dels grups amb més identitat i projecció a nivell internacional.

El Quartet Gerhard ha demostrat, més enllà de tota l'expectativa, com el talent i la perseverança condueixen a l'èxit. El seu treball impecable, particularment en el so, afegit a l’objectiu comú de convertir-se en un destacat quartet de corda (quelcom més que quatre excel·lents músics tocat junts) explica el seu reconeixement. El seu debut amb la discogràfica Harmonia Mundi International el 2017 amb excel·lents crítiques de mitjans de tot el món els consolida dins del panorama europeu. Així mateix, han actuat en escenaris com Musiekgebouw (en el marc de la String Quartet Biennale Amsterdam 2020), Elbphilharmonie Hamburg, Festival Radio France Montpellier, temporada Musikamera a La Fenice de Venecia, Weimar (Kunstfest), Instituto Arnold Schoenberg (Viena), entre d’altres. També formen part projecte Merita, un circuit europeu destinat a recolzar la carrera internacional dels seus seleccionats. A partir de la temporada 2022 són residents al Festival de Torroella de Montgrí ia la Quinzena Musical de Sant Sebastià amb el cicle complet dels quartets de Xostakóvitx.

Les seves interpretacions han estat retransmeses per Catalunya Música, RNE (Radio Nacional de España), NDR i SWR (Alemanya), BBC (UK) i France Musique (França).

El Quartet Gerhard el formen:

Lluís Castán Cochs, violí
Judit Bardolet Vilaró, violí
Miquel Jordà Saún, viola
Jesús Miralles Roger, cello