ini
Gratuït

El dilluns 13 de juny de 2022 a les 19.30 i a la plaça de la Pagesia, l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, oferirà un concert de format familiar amb la coneguda artista infantil, Lali BeGood i el seu duet.

Com en edicions anteriors, al concert hi participaran una vuitantena d’alumnes del conservatori dels cursos de bàsic 2 (8 anys) i Avançat 1r (9 anys), on interpretaran 4 cançons juntament amb l’artista.

Prèviament al concert, es realitzarà un assaig-col·loqui a l’Auditori Diputació, on els alumnes tindran l’oportunitat de conèixer a l’artista i conversaran amb els 2 integrants del duet.

És un concert que es fa a l’aire lliure per tal d’arribar a tot el públic tarragoní d’una manera més propera però que alhora busca oferir la màxima qualitat possible.

Viure un concert de Lali BeGood és connectar amb el nen/a que portes dins i, per suposat, el que portes de la mà. Energia vital, dancings non stop, sentit de l’humor i valors educatius i contemporanis per a fer del món un lloc millor. La barrera entre el públic i l’escenari es dilueix a mida que creix la interacció i la connexió amb la dona-llop més imprevisible de l’escena.

El Jardí Secret és el nou espectacle familiar amb que la banda aconsegueix tocar a grans i petits amb temàtiques com la importància d’equivocar-se, la gestió de les emocions, l’estar aquí i ara, la grandesa de l’amor, l’excés de materialisme… sempre des de la complicitat i l’alegria dels que fan el que estimen. Amb el multiestil com a bandera anirem del funky al reggae, de l’ska al rock, del pop al dixieland i del folk a la música balcànica. Resumint, una bona sessió de love’n’roll familiar! 

19.30 h

Entrada gratuïta